Produkty pro vybraný balíček uzenin (20)

Hovězí prémiová grilovaná klobása

Hovězí prémiová grilovaná klobása

Naše prémiová grilovaná klobása je pečlivě zpracována, aby poskytovala vynikající chuť a kvalitu. Každý kousek je jemný a chutný, což zajišťuje příjemný kulinářský zážitek. Ať už připravujete klasické klobásové jídlo nebo objevujete nové recepty, naše klobása poskytuje dokonalý základ pro řadu kulinářských kreací. S důrazem na kvalitu a chuť vám přinášíme klobásu, která vyniká svou nadstandardní texturou a bohatou chutí. Naše nabídka klobás je navržena tak, aby poskytovala výjimečnou chuť a kvalitu.
400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

Uzeniny s autentickou a rafinovanou chutí, které činí každou společenskou chvíli příležitostí vychutnat si italskou kvalitu. Přísně ochucené maso a klobásy co nejpřirozenějším způsobem. Zdravé a jednoduché prvky, které nám umožňují znovuobjevit chuť starých venkovských tradic a našich krajů.
Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost! Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže. Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a šunkovým ořechům, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat z Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: přibližně 250g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP, přírodní střívko
Suchá klobása s bylinkami z Provence - Klobásy

Suchá klobása s bylinkami z Provence - Klobásy

Sausage with herbs from Provence, a product truly from our region. Bohatá chuť plná vůní. Tato směs aromatických bylin, tymián, rozmarýn… vás přenese přímo do Provence pod zpěv cikád. Malé +: Sušená klobása s bylinkami z Provence se skvěle hodí jak k dobrému červenému vínu, tak k bílému vínu. SKU: 2100045000000 Hmotnost: 0,310 kg Upřesnění ohledně hmotnosti: Produkt podléhající vysychání Složení: Vepřové maso původem z Francie Nutriční hodnoty KJ/Kcal: 1129 KJ / 271 Kcal Tuky: 16,90 g Z toho nasycené mastné kyseliny (NMK): 6,20 g Sacharidy: 2,90 g Z toho cukry: 1,20 g Bílkoviny: 26,70 g Sůl: 6,04 g Alergeny: ořechy: možná stopa: použití lískových ořechů v dílně
Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
Kreolská klobása

Kreolská klobása

Kreolská klobása je jedinečná portugalská klobása, kterou Monte Safira zdokonalila díky svému zaměření na kvalitu a tradici. Vyrobená z nejlepších domácích mas, tato klobása je ochucena směsí koření, což jí dodává bohatou a charakteristickou chuť, která je jak slaná, tak uspokojivá. Tradiční proces uzení přidává jedinečnou vůni, což z ní činí vynikající volbu pro ty, kteří hledají autentickou chuť Portugalska. Kreolská klobása od Monte Safira je ideální na grilování, do dušených pokrmů nebo k vychutnání samotné. Její výrazné chutě a vysoce kvalitní ingredience z ní činí univerzální přírůstek do jakéhokoli jídla, poskytující chuť Portugalska, která je jak autentická, tak uspokojivá. Zažijte bohaté kulinářské dědictví Portugalska s kreolskou klobásou od Monte Safira.
Výběrová Klobása Castro y Gonzalez - Klobása

Výběrová Klobása Castro y Gonzalez - Klobása

Některé z nejcennějších částí našich iberských prasat, jako je iberská Presa, jsou ty, které se používají k výrobě našeho Salchichón Castro y González „Selección“ tradičním způsobem. Intenzivní aroma, šťavnatá textura a zvláštní rovnováha mezi tukem, libovým masem a černým pepřem dodávají našemu Salchichónu jemnou přirozenou delikatesu. SKU:N / A Hmotnost zásilky:N / A
Venkovská klobása

Venkovská klobása

Sousedský salám z Ostrova krásy je vyroben z vepřového masa, které zraje minimálně 1 měsíc. Každý kus váží přibližně 300 g a má délku 27 cm. Balení: karton o hmotnosti 10 kg pro přibližně 33 kusů Skladování: maximálně 18 °C Datum minimální trvanlivosti: 95 dní
Prosciutto, Salám, Finocchiona, Pancetta - Toskánská Delikatesa

Prosciutto, Salám, Finocchiona, Pancetta - Toskánská Delikatesa

SALAME TOSCANO, Příprava z vybraného vepřového masa, střední mletí a kostičky sádla, je plněna do kolagenního střívka a zraje. PROSCIUTTO - vepřová kýta "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Příprava z vybraného vepřového masa, je typická toskánská uzenina v kolagenním střívku ochucená fenyklovými semínky. PANCETTA z čistého vepřového masa, rolovaná nebo rozložená, solené a zrající po toskánsku.
Bio Maso a Bio Klobásy

Bio Maso a Bio Klobásy

Domácí bio klobásy a domácí bio maso z vepřového a hovězího z vlastní farmy. Porážku provádíme v pevně stanovených termínech. Bio-masné výrobky - Hovězí svíčková - Roastbeef - Hovězí pečeně - Vepřová pečeně - Guláš - Surová pečeně Vařené maso - Kloubové plátky - Hřbet - Svíčková - Kotleta - Špikovaná pečeně - Koleno - Slanina - Žebra - Masové kosti - Vlnité maso Čerstvé, uzené a ve sklenicích - Játrová klobása - Krvavá klobása - Klobása na gril - Lovecká klobása - Mleté maso - Pepřová klobása - Těsto na klobásy Pro bio trhy a řeznictví pracujeme také na zcela zvláštní přání a Vaši objednávku. Zeptejte se nás, rádi Vám poradíme.
Iberský žaludový salám - Uzeniny

Iberský žaludový salám - Uzeniny

Produkt vyrobený z mixu mletého nebo kouskovaného masa, přidaného se solí, paprikou a kořením, hněteného a plněného do přírodní vepřové střívko v dokonalém stavu zrání. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní charakteristiky, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy V Iberských Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, chlazení, plnění, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují maso. Energetická hodnota: 432Kcal / 1919KJ Tuky: 38.5 g Nasycené tuky: 15.3 g Sacharidy: 2.1 g Cukry: 1.3 g Bílkoviny: 26 g Sůl: 3 g
CHORIZO V OLEJI 750GR - ZPRACOVANÉ PRODUKTY

CHORIZO V OLEJI 750GR - ZPRACOVANÉ PRODUKTY

CHORIZO V OLEJI 750GR - ZPRACOVANÉ PRODUKTY Reference: 4000 HMOTNOST: 750gr
Složení pro vídeňské klobásy, 25 kg pytel - Pro srdcové, šťavnaté vídeňské, pikantní na chuť a křupavé na kousnutí.

Složení pro vídeňské klobásy, 25 kg pytel - Pro srdcové, šťavnaté vídeňské, pikantní na chuť a křupavé na kousnutí.

Směs pro vídeňské klobásy Tato směs je jedním z našich nejprodávanějších produktů a to z dobrého důvodu! Dobře vyvážená chuť, krásná barva a křupavý kousnutí dělají vaše klobásy výjimečné. Lahodné, šťavnaté, syté - to je to, co dělá dobrou vídeňskou klobásu! Bez přidaných alergenů*. Hela. Jsme vaším kompetentním partnerem pro chuť a moderní funkční systémy pro zpracování masa, HoReCa a stravovací služby, jak pro obchod, tak pro průmysl. Hela byla založena v roce 1905. Dnes náš tým tvoří více než 600 oddaných a kvalifikovaných kolegů z různých oborů. S 10 lokalitami po celém světě dodáváme více než 30 000 spokojeným zákazníkům ve více než 70 zemích. Kromě našeho standardního sortimentu také vyvíjíme produkty individuálně podle požadavků zákazníků. E-mail: b2b-international@hela.eu Telefon: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=awbvoU2oopU
Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Vepřové klobásy, původ Francie, přírodní střívka, sůl, pepř. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Uvařte je s hráškem, nebudete litovat! Doporučuji je podávat s Minervois nebo Corbières. Jsem fanoušek klobás, a tak jsem se rozhodl je také připravit ve sklenici.
Grilované masové kuličky - Zpracovaný produkt

Grilované masové kuličky - Zpracovaný produkt

20 GR-30 GR-40 GR-50 GR-60 GR
Koření 'Na steak a barbecue' - Balení

Koření 'Na steak a barbecue' - Balení

Šašlik je považován za pokrm kavkazské kuchyně a jeho název pochází z turkického slova "šiş" - špíz. Takže "kebab" v doslovném smyslu je pokrm opékaný na špízu. Složení koření na grilování zahrnuje pouze přírodní ingredience, které dodají jedinečnou pikantní chuť a aroma grilovanému masu. Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, na maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Ingredience Mořská sůl, koriandr, zira, mletá červená paprika, hořčice (semínka), černý pepř, sušený česnek, sušená rajčata, červená chilli paprika. Použití Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, na maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 34,0 Tuky (g / 100g)… 5,9 Sacharidy (g / 100g)… 10,6 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 232
Grande Jednorázový Gril

Grande Jednorázový Gril

Grande, pratik gril je největším výrobcem v Turecku. - Díky zapálení vnitřního obalu se snadno zapaluje. Umožňuje pohodlně připravit 2-3 kg masa. - Pratik gril se skládá z dubového grilovacího uhlí, grilu, nožiček, hliníkové fólie, kraftového vnitřního sáčku, kartonového vnějšího obalu a zapalovače. - Když je zapálen okraj obalu, uhlíky se rychle rozhoří. - Rozměry produktu: 31 cm x 6,5 cm x 24 cm - Rozměry grilovací plochy: 29 cm x 22 cm
Rýžová krvavá klobása

Rýžová krvavá klobása

Krevní klobása s rýží od Monte Safira je tradiční portugalská krevní klobása, která ztělesňuje bohaté kulinářské dědictví regionu Ribatejo. Vyrobená z nejlepších národních mas, tato delikatesa je obohacena o rýži a dokonale ochucena, což nabízí jedinečný chuťový zážitek, který je jak slaný, tak uspokojivý. Tradiční proces uzení pomocí korkového dřeva dodává charakteristickou vůni a chuť, což z ní činí nezbytnost pro každého, kdo hledá autentickou chuť Portugalska. Krevní klobása s rýží od Monte Safira není jen produkt; je to oslava portugalské kultury a tradice. Ideální na grilování nebo do dušených pokrmů, tato klobása je univerzální a může pozvednout jakékoli jídlo. Její bohaté chutě a vysoce kvalitní ingredience z ní činí oblíbenou mezi místními obyvateli a vyhledávanou delikatesu pro ty, kteří chtějí prozkoumat rozmanité chutě portugalské kuchyně.
Salpicão klobása

Salpicão klobása

Salpicão klobása je tradiční portugalská klobása, kterou Monte Safira vyrobil s precizností a péčí. Vyrobená z nejlepších domácích mas, tato klobása je ochucena jedinečnou směsí koření, která nabízí bohatou a chutnou chuť, jež je jak uspokojivá, tak nezapomenutelná. Tradiční proces uzení dodává charakteristickou vůni, což z ní činí nezbytnost pro každého, kdo hledá autentickou chuť Portugalska. Salpicão klobása od Monte Safira je ideální na grilování, přidání do dušených pokrmů nebo jako samostatná svačina. Její silné chutě a kvalitní ingredience z ní činí všestranný doplněk k jakémukoli jídlu, poskytující chuť Portugalska, která je jak autentická, tak uspokojivá. Objevte bohaté kulinářské dědictví Portugalska s Salpicão klobásou od Monte Safira.
Kořenící směs pro jemnou Mettwurst - Pikantní kořenící směs pro jemné, krájené syrové klobásy

Kořenící směs pro jemnou Mettwurst - Pikantní kořenící směs pro jemné, krájené syrové klobásy

Koření směs Mettwurst jemná. Pikantní koření směs pro výrobu chutných, krájených syrových klobás. Ať už v malém průměru jako snack nebo klasicky jako uzenina, pikantní pepřová nota s nádechem česneku zajišťuje skutečný gastronomický zážitek. Při výběru startovacích kultur vám rádi pomůžeme, neváhejte nás kontaktovat! Hela. Jsme váš kompetentní partner pro chuť a moderní funkční systémy pro zpracování masa, HoReCa a Food Service, jak pro řemeslo, tak pro průmysl. Hela byla založena v roce 1905. Dnes se náš tým skládá z více než 600 angažovaných a kvalifikovaných kolegů z různých oblastí. S 10 pobočkami po celém světě dodáváme více než 30 000 spokojeným zákazníkům ve více než 70 zemích. Kromě našeho standardního sortimentu vyvíjíme také produkty individuálně podle požadavků zákazníků. E-mail: b2b-international@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu Video: www.youtube.com/watch?v=u2n-lf7RtnA